mnbvcxz نوشته است:
سلام.ببخشين اگه من اشتباهي تاپيك زده باشم من اين برنامه رو چند باره نصب ميكنم بعد نصب ميخوام باز كنم پيغام(please reinstale application )ميده ميشه راهنمائي بكنين؟ممنون ميشم
خیلی خوب کار می کنه . فقط فایل ک ر ک باید 5 یا 6 بار بر روی نصب کلیک کنیم . دفعات اول بی دلیل بیرون میاد . من 5 بار روی اینستل کلیک کردم ...تا بالاخره گزینه نصب اومد و نصب شد . یه نکته دیگه هم اینکه وقتی مثلا حرف گ رو می خواهیم تایپ کنیم باید دکمه ای که توش ک هست رو بزنیم ... بعد از ک نمیاد بلکه بعد از همه حرف ها و عدد 8 میاد .
با این حساب من پیشنهاد می کنم شما از application manager گوشیت برنامه رو پاک کن . بعد دوباره طبق اون چیزی که در بالا نوشتم 5 یا شش بار نصب کن . اول خود برنامه رو نصب کن بعد ک ر کش رو . بعد یک بار برنامه رو اجرا کن . با اسم crystal farsi و علامتی مثل (( ی )) . بعد برنامه اجرا میشه و شما روی گزینه enable farsi در option برنامه کلیک کن . از شما می حواد که گوشی رو restart کنی . ریستارت کنی همه چیز درست میشه . به نظر من اگه رو فن مموری برنامه نصب شه بهتره چون اگه رو مموری نصب کنی ممکنه با عوض شدن اون یا نبودنش اختلال به وجود بیاد .
اگر جا داری حتما رو فون نصب کن . موفق باشی