2008REZA نوشته است:
من در مورد gdesk سوال داشتم و می خواستم بدونم که چی هست و چی کار میکنه؟ اگر هم برنامه ااست که رو p990i نسب میشه لطفا را بزاریدش.
با تشکر

با سلام به شما
دوست گلم GDesk برنامه ای هست که با دارا بودن ورزن های مختلفی برای پلتفرم های مختلف مثل S60 V3 3RD و یا UIQ و یا ... به شما مکان ایجاد دسکتاپی کاملا اختصاصی و مجزا از دسکتاپ اصلی سیستم عامل گوشیتون رو میده .
با استفاده از این برنامه شما میتونید نرم افزار های مختلف و منوی های مختلف رو در یک صفحه قرار بدید و از اون به عنوان دسکتاب گوشی خودتون استفاده کنید ... بطور معمول افراد برای قرار دادن بک گراند پیش فرض برنامه فایل Green Glass.gdd رو به گوشیتون منتقل میکنن و از منوی design گزینه لود دیزاین رو انتخاب کرده و مسیر فایل رو به برنامه میدن ( تا بک گراند اختصاصی خودشون رو داشته باشن ) ...
در این برنامه همچنین پلاگین های متعدد و زیادی وجود داره که با توجه به سلیقتون در چیدمان این دسکتاپ فرض گرفته شده ی مجزا میشه برای امکانات و اختیارات مختلف به دلخواه اون پلاگین هارو نصب کرد و ...
تا همین حد بلد بودم چون خودم برنامشو نصبب نکردم تا حالا .
لینک زیر هم GDesk0.26 برای UIQ 3.0 هستش . لینک رو باز کنید و صبر کنید تا کامل لود بشه و شمارو به پست این برنامه هدایت خواهد کرد .
post36370.html?hilit=#p36370موفق باشید دوست جان