ووووووووااااااااااااااای دستت درد نکنه عالییییی بود خیلی ممنون من خیلی وقت بود دنبالش بودم :smile: :barare: :ghalioon: :razz:![]()
![]()
![]()
![]()
:-D :afarin: :P :movafagh: :yahoo: :-D :afarin:
ووووووووااااااااااااااای دستت درد نکنه عالییییی بود خیلی ممنون من خیلی وقت بود دنبالش بودم :smile: :barare: :ghalioon: :razz:![]()
![]()
![]()
![]()
بچه ها ما هم کچل شدیم رفتیم خدمت افتادم سیرجان نیرو دریایی ارتش جمعه صبح باید اونجا باشم موج مثبت بدید بعد اموزش تهران باشم وگرنه میدقم:) البته شاید معافیت پزشکی یا معافیت از رزم بگیرم دلم واسه همه ام4پی تنگ میشه قول میدم تهران بیافتم این کم مهری چند ماهمو (که البته دست خودمم نبوده) جبران کنم خداحافظ همگی:( :( :( :(
![]()
![]()
![]()
بچه ها ما هم کچل شدیم رفتیم خدمت افتادم سیرجان نیرو دریایی ارتش جمعه صبح باید اونجا باشم موج مثبت بدید بعد اموزش تهران باشم وگرنه میدقم:) البته شاید معافیت پزشکی یا معافیت از رزم بگیرم دلم واسه همه ام4پی تنگ میشه قول میدم تهران بیافتم این کم مهری چند ماهمو (که البته دست خودمم نبوده) جبران کنم خداحافظ همگی:( :( :( :(
چطوري مي تونم شبيه ساز ان گيج s60v2 رو دانلود كنم
سايتي كه مي ره خارجي هستش من نمي فهمم
كمك كنيد.
سلام :hello: عزیزم وقتی رفتی توی سایت دوتا شکل که مثل کیلومتر ماشین میمونه میاد که زیرش دوتا دکمه هست شما free user رو انتخاب کن بعد از چند ثانیه یه دکمه برای دانلود میاد میزنید و دانلودو شروع میکنی همین :razz: :razz: موفق باشی :movafagh: :razz:
پخش كننده ي ان گيج براي s60 v2رو چه جوري دانلود كنم سايتش خارجي هستش لطفا كمك كنيد
مرسي.
اگه از اینها واسه S60 v3 باشه ( البته در جای خودش ) ممنون میشم بزارید :razz:
در تصویرهای حکاکی شده در سنگهای تخت جمشید :
هیچکس عصبانی نیست , هیچکس در حال تعظیم نیست
در بین این صدها پیکر تراشیده حتی یک تصویر برهنه نیست
قدرت , نجابت , ادب , احترام
چه بودیم و حالا چه شدیم
عضو شوید و به ایران کمک کنید http://www.erepublik.com/en/referrer/ghoolkhor
کلیک کنید !

این که میگید رو کجا دیدید؟ :-(پخش كننده ي ان گيج براي s60 v2رو چه جوري دانلود كنم سايتش خارجي هستش لطفا كمك كنيد
برای s60 v3 که یک بخش مجزای انگیج موجوده :-) :اگه از اینها واسه S60 v3 باشه ( البته در جای خودش ) ممنون میشم بزارید :razz:
n-gage-ii-f137
[align=center]لطفا قبل از پست زدن قوانین انجمن تخصصی موبایل برای ایرانیان را به دقت مطالعه کنید.
[ انجمن تخصصی موبایل برای ایرانیان ] - [ http://www.mobile4persian.com ]
[ مرجع آموزش موبایل ایرانیان ] - [ http://www.mobile4persian.net ][/align][align=center]
دست نوشته های من: Professional Dreams [/align][align=center]
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
دوست دارید بدونیدو
چه طور کار می کنه؟ کلیک کنید
[ بخش آیفون ] - [ تبادل لینک ] - [ کیبورد فارسی انجمن ] - [ لطفا سئوالات خود را در پیغام خصوصی نپرسید. ]
[/align]
دمتون گرم بابا.آدم به داشتن شماها افتخارمیکنه..مرسی ازبازیهاتون.بای. :afarin: :afarin: :afarin: :afarin: :afarin: :afarin: